Zobacz temat

:: rc.pulawy.pl :: » Modelarnia » Elektryk
 Drukuj temat
Zimowe latanie
Darek
Dziś wieczorem testowałem wytrzymałość elektroniki i moją na mrozy. Co prawda bateria siedziała w śpiworku z gąbki i torebki foliowej Uśmiech ale przy -9C w ogóle nie zauważyłem utraty pojemności. Co innego z silnikiem, ten wydawał co jakiś czas nieziemskie dźwięki, ale też dał radę.

Spalinki nie palą na mrozie? Może verve albo ultimate tankować trzeba Uśmiech

Link do filmiku

[youtube]

Lukasz
fajno też bym sobie polatał ale ta temperatura na - Szok
EDEK 540 , EXTRA 300S , i reszta kalmotów do drapania chmur..........Pokazuje językSzeroki uśmiechPokazuje język

Rafal
Fajnie tak popatrzeć na 'nasze' lotnisko pokryte białym śniegiem.

Lądowanie do bani, minąłeś się z drzewem, i to widzę że dosyć grUUbo Z przymrużeniem oka
polandcargo.pl/sign.pngpolandcargo.pl/pilot.gif

https://rc.pulawy.pl
Tomek
Rewelacja , białą powódź : )

Darek
Dziś była ostatnia szansa na zimowe latanie Uśmiech Oblatałem yaka 55 - jeśli ktoś chce się uczyć 3d to naprawdę rewelacja.

lh6.googleusercontent.com/-aZfd8av4bFU/UUXt09haXfI/AAAAAAAAA_Q/cUh7CnfK8IM/s1000/1-small.jpg

lh6.googleusercontent.com/-pL4Rpn2Ek6c/UUXt055QCYI/AAAAAAAAA_M/0JYH-K0henE/s1000/2-small.jpg

lh6.googleusercontent.com/-2SXVfrgCXtI/UUXt0yo-gbI/AAAAAAAAA_I/z5xKuaZ-UEc/s1000/3-small.jpg

lh5.googleusercontent.com/-zSo_n7qqhiM/UUXxKWfrA-I/AAAAAAAAA_0/0zmCOKsEd6c/s836/4-small.jpg

Lukasz
elegancko, ja już sie nie moge doczekać kiedy bede sobie mógł apke potrzymać hehehe Szeroki uśmiech
EDEK 540 , EXTRA 300S , i reszta kalmotów do drapania chmur..........Pokazuje językSzeroki uśmiechPokazuje język

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 2.79
Copyright RCpulawyTEAM © 2012 - 2021